ФОТО | Игор Џамбазов лут, предупредува: Профилот на Илина Арсова е хакиран!

Instagram
Instagram

Уживавме во секоја објавена фотографија која македонска ликовна уметница и планинарка, Илина Арсова, ја споделуваше со својот инстаграм – профил, а особено се радувавме на заедничките фотографии со Игор.

Профилот на Арсова е исполнет со уметност, адреналин, животни искуства, авантури, спокој и љубов.

Instagram
Instagram


На социјалните мрежи кружи предупредување дека некој посегнал по профилот на Илина, на која ја следат повеќе од 15 000 фанови и пријатели од нашата земја и надвор од неа.

Игор на својот инстаграм – профил напиша:

Дечки, некој го хакнал профилот на Илина Арсова, Сите пораки што ќе ви стигнат, не се од Илина, туку од идиотот што го хакнал. Ве молам пријавете и блокнете, стои во објавата која Џамбазов ја сподели на својот профил.

На социјалните мрежи, Игор и Илина споделија бројни предупредувања до нејзините следбеници да ги игнорираат сите пораки кои ќе бидат испратени од нејзиниот профил во периодот кој следи бидејќи истиот е хакиран, со надеж дека профилот на Илина полн со прекрасни спомени повторно ќе биде нејзин.

Видео на денот