• хакиран

Хакиран Твитер профилот на Османи

Oфицијалниот Tвитер профил на министерот за надворешни работи, Бујар Османи денеска бил мета на хакери. Веста, шефот на дипломатијата ја соопшти преку Фејсбук, потенцирајќи дека во моментов не може да го контролира профилот. „Be известувам дека во моментов, мојот твитер профил е надвор од моја контрола, и соодветно, последните активности не претставуваа дел ниту од моите интенции, …

Хакиран Твитер профилот на Османи Read More »