„Братот близнак“ на Кендал Џенер ќе има свое реално шоу! (ФОТО)

Instagram

Кирби Џенер многумина го поврзуваат со Кендал Џенер и велат дека тие двајца се близнаци. Секако, тоа не е вистина. Кирби е само обично момче кое на генијален начин успеа да се пробие на друштвените мрежи, бидејќи многу често се фотошопира себе си на фотографиите со Кендал.

Сега тој добива свое шоу кое ќе го продуцира и самата Кендал, но и нејзината мајка, која како деловна жена знае да препознае вистинска инвестиција.

Кендал веќе некое време го прати Кирби на Инстаграм и многу често му остава коментари на некои од објавите.

Шоуто ќе се вика „Кирби Џенер“, а ќе започне да се емитува наредната година.

Видео на денот