• кајли

Абнормални цифри: Колку сестрите Кардашијан трошат на третмани и средства за лична нега

Познатите сестри Кардашијан секогаш изгледаат беспрекорно, имаат рутина за интензивна нега која се состои од шминка, третмани на кожата со скапи препарати и неделни вежби со личен тренер. Сето ова несомнено чини многу, особено ако се земе предвид дека сестрите Кардашијан секако не користат препарати со умерен или слаб квалитет. Според таблоидот „The Sun“, сестрите …

Абнормални цифри: Колку сестрите Кардашијан трошат на третмани и средства за лична нега Read More »