• ријалити

Три скандали во еден ден со сестрите Кардашијан: Неверства, разголени фотографии и нови романси

Иако најавија дека се повлекуваат од ријалити програмите, тие едноставно не знаат да престанат со скандалите . Познатото семејство реши да го прекине снимањето на ријалити програмата од причина што немаа повеќе што да снимаат. Тоа можеше да се види во тек на првите епизоди од последната сезона, која беше снимена во ек на пандемијата, …

Три скандали во еден ден со сестрите Кардашијан: Неверства, разголени фотографии и нови романси Read More »