• крис џенер

Роденденска драма Кардашијан-Вест: Канје испаничен побара помош од фановите за да може да биде со ќерка му

Откако јавно и отворено ги навреди родителските способности на неговата веќе отуѓена Ким Кардашијан, како и му се закани на нејзиното ново момче Пит Дејвидсон во неговата нова песна која беше објавена пред само два дена, Канје Вест веројатно и требаше да очекува дека ќе следат бројни непријатности и неприфаќања од страна на семејството Кардашијан… …

Роденденска драма Кардашијан-Вест: Канје испаничен побара помош од фановите за да може да биде со ќерка му Read More »