• близнак

Несекојдневна ситуација во Австрија: Полицијата го прогласила за мртов погрешниот близнак

Австриската полиција направила сериозна грешка кога по тешка сообраќајна несреќа го прогласи за мртов погрешниот брат близнак. „Рем е сè уште жив“, се зборовите што ќе одекнат во ушите на австрискиот полицаец кој го повикал семејството на Романецот кој загинал во сообраќајна несреќа, за да ги информира за трагичниот случај, пишува Кронен Цајтунг. Ништо помалку …

Несекојдневна ситуација во Австрија: Полицијата го прогласила за мртов погрешниот близнак Read More »