• шоубиз

Кира Најтли: Проституцијата е единствената професија во која жените заработуваат повеќе од мажите

Актерката Кира Најтли отворено зборуваше за „комплексноста“ да се биде жена во модерната ера воедно зборувајќи за нејзината претстојна филмска улога. 35-годишната актерка треба да се појави во новиот филм наречен „Misbehavior“ кој се фокусира на светот на избори за убавина. Додека дискутираше за тоа како се препознала во феминистките прикажани во филмот, призна дека …

Кира Најтли: Проституцијата е единствената професија во која жените заработуваат повеќе од мажите Read More »