„Братот близнак“ на Кендал Џенер ќе има свое реално шоу! (ФОТО)

Кирби Џенер многумина го поврзуваат со Кендал Џенер и велат дека тие двајца се близнаци. Секако, тоа не е вистина. Кирби е само обично момче кое на генијален начин успеа да се пробие на друштвените мрежи, бидејќи многу често се фотошопира себе си на фотографиите со Кендал. Сега тој добива свое шоу кое ќе го …

„Братот близнак“ на Кендал Џенер ќе има свое реално шоу! (ФОТО) Read More »