ВО ЖИВО | Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски

Христијан Мицкоски
Христијан Мицкоски / Фото: ВМРО-ДПМНЕ

Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски пред Централниот партиски штаб.