ВИДЕО | Пожар на границата кај Прешево

Граничен премин Прешево / Фото: Профимедиа

Граничниот премин Прешево, според информации од патници, е целиот во чад.

Српските власти туристите кои одат кон Грција ги пренасочуваат на граничниот премин Прохор Пчински.

Според информации од патниците објавени на социјалните мрежи, запалена е сува трева а пламенот стасува до самиот асфалт.

Видео на денот