ВИДЕО l 25 годишно момче од Штип си го одзеде животот

фото МВР

25-годишно момче од Штип, си го одзеде животот со бесење. Мртвото тело кај археолошкиот локалитет Баргала е откриено од страна на тамошни жители кои случајот веднаш го пријавиле во полицијатa

 

 

Видео на денот