„Телеграмисти“ и „Јавни Собисти“, да ви објаснам што е к*рва!

Дојдов до некој скромни информации за групата „Јавна Соба“ на апликацијата „Телеграм“ и решив дека имам нешто да им соопштам на тие момци.

Од прилика вака била идејата.

Неколку момци сакале да ги прикажат „к*рвите“ во градот повторувам „к*рвите“ и тргнале и стасале до над 7 000 членови.

Вака сине…

Не е к*рва таа што на 14 или 15 или 16 години одлучила да биде интимна со тебе.

Таа е наивна, незрела и зелена синко.

Таа ти верувала тебе и решила да легне со тебе. Решила веројатно затоа што чуствувала нешто кон тебе или пак била изгубена од себеси во тој момент од разно разни надворешни фактори.

Почнувајки од опијати па се до домашни семејни односи.

К*рва сине да ти каже чичо не е сексуална категорија туку нешто друго тоа е девијација на каратерот и е многу ретка кај жените.

К*рва синко е тој кој што ќе натера некого да стори нешто само за него и потоа ќе ја остави на цедило покажувајки ја на останатите.

Незнам твоите што те учеле дома ама овој чичко од оваа страна познава баш онакви што би ги рекол ти „к*рви“ на излог што стојат.

Е таквите се по другари и по луѓе од пола Македонија, имаат душа и знаат зошто го прават тоа.

А дали ти знаеш?

Веројатно НЕ…

Затоа сине верувај му на чичо во едно.

Не е „к*рва“ ни мајка ти ако татко ти ја фатил со друг туку е татко ти зошто не бил тука кога и требал на мајка ти (не мислам во сексуална смисла)

Ја излажал дека е ваков а потоа станал онаков едноставно ја оставил на лед.

И синко што лови „к*рви“ не си ни ти толку к*рва затоа што не те насочиле правилно.

Поголеми к*рви се оние чичковците од 40+ кои се закачиле на групата и д*кале на вашите снимки.

Запрашај се мали дали можеби и твојот е меѓу нив.

Запрашај се мали дали ти на местото на таа „к*рва“ би имал мадиња толку да веруваш во друг.

Запрашај се ако воопшто можеш??

Можеш ли?

Тешко, еден ден синко ќе се жениш и ваљда по кодот на однесување ќе си најдеш адекватна личност.

Гледај драг мој пилиштару да не ја лажеш каков си дека кога ќе те открие ќе те одсака и ќе засака друг.

Кој е тука „к*рвата“

Имам уште многу што што да ти кажам, ама неможам сафра ми се збира во грло.

Помисли само ќерка ќе имаш еден ден, ќерка која ќе засака некој девијантен како тебе помисли!

Посебен голем поздрав до оние возрасните кои се самозадоволувале по овие снимки.

Можете ли да се погледнете во огледало?

Мислам дека ќе повратам…

Поздрав.

Фејсбук статус на Ерол Ерко Одиесеа

Прочитајте и...  Интервју со Саша Бешлиќ, економист и банкар од Шведска: Иднината на Балканот и на БиХ е во интегриран економски систем

Поврзани вести

Блинкен: „Сакавме Милошевиќ да се откаже од идејата за ширење, а не да го загуби животот…“

Душан Телесковиќ/Недељник

Лажните вести сериозна закана за вакцинацијата против коронавирусот

Слободен печат

Бугарија и епидемијата: Проветрување

Михаил Екимиџев/Капитал

Несреќната судбина и мистериозната смрт на Амелија Ерхарт, прва жена во историјата која го прелетала Атлантскиот океан

Слободен печат

Интервју со Саша Бешлиќ, економист и банкар од Шведска: Иднината на Балканот и на БиХ е во интегриран економски систем

Слободен печат

Има ли во Црна Гора власт?

Срѓан Косовиќ/Вијести

Остави Коментар

MacedonianAlbanian