• сведоштво

ВИДЕО | Сведоштво: Со години живеат во страв од насилната сосетка која 15 години не добива никаква терапија, а има шизофренија

Случајот во кој вчера беше физички нападната скопјанката Билјана Спасеска Георгиевска од психички болната сосетка, ја крена јавноста на нозе. По објавувањето на потресното сведоштво таа денес во изјава за „Слободен печат“ рече дека десетици граѓани од речиси сите градови во земјава ја контактирале и со неа споделиле дека имаат слични судбини, односно се постојано …

ВИДЕО | Сведоштво: Со години живеат во страв од насилната сосетка која 15 години не добива никаква терапија, а има шизофренија Read More »