• Промоција

Неуморниот писател Васил Мукаетов во сите свои песни навива за децата

Светот на децата, нивното растење, нивните палавости, мудрости, емоции и разни ситуации, се инспирација за неуморниот писател Васил Мукаетов, кој на 4 април во „Литература.мк“ во „Скопје сити мол“ ја промовираше својата нова книга „Има ли и страна петта?“. Промотори на изданието беа Татјана Димовска-Атанасова, уредничка во „Арс ламина“, проф. д-р Весна Мојсова-Чепишевска, одделенската наставничка …

Неуморниот писател Васил Мукаетов во сите свои песни навива за децата Read More »