• принц вилијам

Откриени детали од тестаментот на принцезата Дијана: Колку вредел и кој ги наследил нејзините пари?

Непрежалената британска принцеза Дијана, кралицата на срцата, вчера ќе наполнеше 61 година. Нејзиниот постар син, Вилијам, оддаде трогателна почит на својата мајка во писмото што го испрати до добитниците на наградата што го носи нејзиното име, а која се доделува секој 1 јули од 1999 година на млади луѓе на возраст од девет до 25 …

Откриени детали од тестаментот на принцезата Дијана: Колку вредел и кој ги наследил нејзините пари? Read More »