• пријатели

ФОТО | Калиопи за Олгица Христовска: Луѓето секогаш влегуваат во твојот живот со некоја причина

Една фотографија и две прекрасни дами со исклучително моќни гласови и незаборавни хитови кои засекогаш ќе останат дел од македонското музичко богатство. Нашата позната пејачка Калиопи Букле на својот инстаграм – профил сподели фотографија со една нејзина колешка чија музичката кариера заврши поодамна, но не и популарноста на нејзините хитови.   View this post on …

ФОТО | Калиопи за Олгица Христовска: Луѓето секогаш влегуваат во твојот живот со некоја причина Read More »