• општина аеродром

Од понеделник аеродромци ќе можат да аплицираат за субвенции за велосипеди и електрични тротинети

Општина Аеродром во понеделник, 4 јули го отвора јавниот повик за надоместување на дел од трошоците за набавка на велосипеди, а субвенциите од оваа година се проширени и ќе се однесуваат и на електрични тротинети. Според најавите, субвенционирањето за велосипеди ќе биде во износ од 50 отсто од вредноста на велосипедот, но не повеќе од …

Од понеделник аеродромци ќе можат да аплицираат за субвенции за велосипеди и електрични тротинети Read More »