• нов албум

Преку 100 позитивни на коронавирус по собирот во чест на новиот албум на Тејлор Свифт!

По журката во Сиднеј,  организирана од страна на фановите на Тејлор Свифт по повод нејзиниот нов албум, преку 100 обожаватели се позитивни на коронавирусот – пренесоа светските медиуми. Официјално, Тејлор не присуствувала на настанот. Настанот се случил во театарот „Метро“ во Сиднеј, каде преку 600 луѓе се собрале да го прослават неодамнешното издание на песната …

Преку 100 позитивни на коронавирус по собирот во чест на новиот албум на Тејлор Свифт! Read More »