Tag Archives: Лувр

MагазинЗабава

Изнесување на Мона Лиза од „Лувр“ – 35 милиони евра

Позајмување на сликата Мона Лиза на Леонардо да Винчи на некој друг музеј за период од три месеци би чинело...