• Козле

Бебе старо 20 дена е најмладиот ковид пациент кој се лекува во болницата во Козле

Новороденче старо само 20 дена е најмалиот пациент што се лекува на Институтот за белодробни заболувања кај децата во Козле. Бебето се заразило од мајка му, како и многу од другите деца, вели директорот на оваа болница, Бесник Зеќири во интервју за тв 21. „Денеска имаме хоспитализирано 20 деца, некои помали некои поголеми, воопшто, возрасните …

Бебе старо 20 дена е најмладиот ковид пациент кој се лекува во болницата во Козле Read More »