• канје вест

ВИДЕО | Студио од Лондон нуди бесплатно отстранување на тетоважи со ликот на Канје Вест

Студио за отстранување на тетоважи во Лондон нуди бесплатно отстранување на тетоважи со ликот на Канје Вест откако раперот јавно изјави дека го сака Адолф Хитлер и нема ништо против нацистите. Лондонското студио „NAAMA“ го најави ваквиот потег минатиот месец, по антисемитичките испади на Канје, кога на својот Инстаграм најави дека бесплатно, ласерски ќе отстранува …

ВИДЕО | Студио од Лондон нуди бесплатно отстранување на тетоважи со ликот на Канје Вест Read More »