• градоначалници

СДСМ ги објави имињата на уште пет кандидати за градоначалници

СДСМ ги објави имињата на уште пет кандидати за градоначалници на претстојните локални избори, објави генералниот секретар на партијата, Љупчо Николовски. Кандидатите се Тони Делков за Неготино, Борис Георгиевски за Гази Баба, Јасмина Гулевска за Могила, Ѕвонко Пекевски за Берово и Даниел Крстевски за Ранковце. „По спроведените испитувања на јавното мислење, по истражувањата и анализите …

СДСМ ги објави имињата на уште пет кандидати за градоначалници Read More »