• герасимовски

Општина Центар го донесе буџетот за 2022 година

Општина Центар на денешната седница на Советот со 20 гласа „за” и 3 „воздржани” го донесе буџетот за 2022 година кој изнесува 708.570.000,00 денари. Донесувањето на буџетот помина без расправа по однос распределените финансии. Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски пред самата расправа даде кратко резиме за буџетот објаснувајќи ја неговата проекција и предвидени средства. …

Општина Центар го донесе буџетот за 2022 година Read More »