• Додик

Пропадна планот на Додик- Џаферовиќ во име на Босна и Херцеговина ќе се обрати во ОН

Претседавачот со Претседателството на Босна и Херцеговина, Шефик Џаферовиќ, од 10 до 12 мај ќе престојува во официјална посета на Обединетите нации во Њујорк. Во среда, на 11 мај, претседавачот Џаферовиќ во име на Босна и Херцеговина ќе се обрати на редовната шестмесечна седница на Советот за безбедност на ОН за ситуацијата во БиХ, на …

Пропадна планот на Додик- Џаферовиќ во име на Босна и Херцеговина ќе се обрати во ОН Read More »