• џез-музика

Петтото издание на „Крај Вардарот Џез“ носи три фестивалски вечери и пет концертни настапи

Во едукативниот културен центар „Лабораториум“ на 18 април се одржа конференција за печат во пресрет на петтото издание на фестивалот „Крај Вардарот Џез“, кој ќе се одржи од 20 до 27 април. Програмата се состои од три вечери и пет концертни настапи, кои ќе се реализираат во Македонската филхармонија и во едукативниот културен центар „Лабораториум“. …

Петтото издание на „Крај Вардарот Џез“ носи три фестивалски вечери и пет концертни настапи Read More »