• Анкетна комисија

Џафери не ја прифаќа иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ: Предлогот за Анкетна комисија се враќа како неуреден

Доставената Предлог-одлука за основање Анкетна комисија за утврдување на факти и одговорност за пожарот во модуларната болница во Тетово од 21 септември не е во согласност со Амандманот XXXIII од Уставот на Република Северна Македонија и ви се враќа како неуредна, се наведува во одговорот потпишан од спикерот Талат Џафери на поднесената Предлог-одлука од пратеници …

Џафери не ја прифаќа иницијативата на ВМРО-ДПМНЕ: Предлогот за Анкетна комисија се враќа како неуреден Read More »