• 20 години

Легендарниот Шрек наполни 20 години

Легендарниот анимиран јунак Шрек наполни дваесет години. Шрек е зелениот огар кој ја обожава самотијата во своето мочуриште. Неговиот живот се менува кога во неговото мочуриште ќе се најдат суштества од бајките по наредба на Лорд Фарквард од Дулок. Шрек им вели дека ќе му каже на Лорд Фраквард да ги врати назад. Тој се …

Легендарниот Шрек наполни 20 години Read More »