• срѓан ивановиќ

Боли, ама Бугарин е профитабилна професија

Кога ќе пораснам, сакам да работам како Бугарин! Ова веројатно сега го вели некое осумгодишно дете некаде во Македонија, кое од разговорот на возрасните дознало дека претепаниот Христијан Пендиков од Охрид, во Софија добил стан, паричен надоместок и 24-часовно лично обезбедување. На детето што сонува да стане Бугарин, по примерот на Пендиков, треба да му …

Боли, ама Бугарин е профитабилна професија Read More »