Tag : „Лајка“

Вести Ви Препорачуваме Скопје

„Вардариште“ уште се реновира, Скопје се преполни со кучиња

Анета Стојковска
Со месеци веќе не е во функција програмата за заловување и стерилизирање  бездомни кучиња, затоа што стационарот „Вардариште“ се реновира, а новоформираното јавно претпријатие „Лајка“...