Претседателот на Полицискиот синдикат му врачи плакета на министерот Спасовски

Фото: МВР

На министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, од страна на претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Марјан Кицев, му беше врачена плакета за личен придонес во унапредувањето на условите за работа на полицијата и промоција на професионализамот во МВР.

Спасовски денеска присуствуваше на одбележувањето на 7 мај – Денот на македонската полиција, кое годинава се одржа во Делчево.

Видео на денот