Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6064 денари, а американскиот долар чини 51.0875 денари.

Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6064 денари, а американскиот долар чини 51.0875 денари. Британската фунта изнесува 70.9669 денари.

Видео на денот