Испит

Виц на денот
фото Архива

Тоалет на факултет со три кабини. Од левата се слуша:
– Трпе, положи ли физика?
Од десната друг глас:
– Не бе, тоа старото магаре не сака да ми пише една шестка!
Од средната:
– И нема ни да ти пишам…

Видео на денот