Хемичарите од Институтот за хемија приредија „пиромански спектакл“ во Скопје (ВИДЕО)

Фото: Слободен печат

Професорите и студентите од Институтот за хемија и приредија „пиромански стектакл на средношколците кои ги чекаа резултатите од државниот натпревар по хемија.

Видео на денот