ВИДЕО Подебелиот крај од елката го извлече Шекил?!

Во нерамноправен дуел, Кени Смит и Шекил О’Нил сакаа пред ТВ камери да се тркаат, за да пред очите на јавноста докажат кој од нив е побрз. Нормално дека Смит е побрз од горостасот, но и поспретен, бидејќи Шекил на крајот заврши во новогишната елка.

Видео на денот