• елка

ФОТО | Јелена Јованова со новогодишната честитка ги стопли срцата: Синот Јаков ужива во украсената елка

Сопружниците Јелена Јованова и Стјепан Периќ пред повеќе од пет години ги разменија брачните завети, а станаа и родители на синот Јаков. Минатиот јуни засекогаш ќе остане впишан со златни букви во историјата на семејството на македонската актерка Јелена Јованова и хрватскиот актер Стјепан Периќ, бидејќи тогаш се роди нивниот син Јаков. Колку им го …

ФОТО | Јелена Јованова со новогодишната честитка ги стопли срцата: Синот Јаков ужива во украсената елка Read More »