Виц на денот: Главна улога

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Три мравки снимале филм на водопад.
Првата скокнала и се удавила.
Втората скокнала и се удавила
Третата скокнала и не се удавила.
– Зошто?
– Затоа што имала главна улога.

Видео на денот