• жешки

Испливаа жешки детали од љубовниот живот на Бекамови

Поранешната спајсица и модната дизајнерка Викторија Бекам многумина ја сметаат за престрога и повлечена. Тоа е така бидејќи таа ретко се смее во јавноста, а таков глас ја следи веќе неколку години. Сепак, се чини дека славната Британка не е ниту малку повлечена во креветот. Имено, Викторија досега во неколку интервјуа раскажа дека меѓу неа …

Испливаа жешки детали од љубовниот живот на Бекамови Read More »