Tag : забележуваат

Еспресо Секс

Овие работи мажите ги забележуваат на вас за време на сексот

Слободен печат
И додека се грижите околу маникирот, педикирот и мејкапот, на мажите внимание им одвлекуваат некои сосема други работи. Нормално, физичкиот изглед е тој кој на...
Еспресо Секс

Мажи ова е првата работа која жените ја забележуваат кај вас и нема шанси да им се провлече!

Слободен печат
Станува збор за нешто што никако не можете да го сокриете… Која е првата работа која една жена ќе ја забележи кај мажот? Дали се...
Еспресо Секс

5 работи кои мажите ги забележуваат и навистина уживаат во нив за време на сексот

Слободен печат
Следуваат 5-те нешта што тој ги забележува, но и што навистина му се важни за време на сексот. 1. Иницијатива За мажите ништо не е...