• вниманието

Мета: Одлуката за мое разрешување е да се оттргне вниманието од изборниот криминал

Албанскиот претседател Илир Мета, на првата средба со новинарите по одлуката на законодавниот дом за негово разрешување, тоа го оцени како „последна претстава на монистичкиот парламент”. -Се обидовме да останеме подалеку од таа претстава, бидејќи беше јасно дека таа се прави за да се оттргне вниманието од истрагата за изборниот криминал и неговото расветлување и …

Мета: Одлуката за мое разрешување е да се оттргне вниманието од изборниот криминал Read More »