• владини мерки

Туристичко угостителска комора: Со тестовите ни се скрати сезоната за еден месец

Од Туристичко-угостителската комора реагираат дека тестовите за излез од земјава се непотребни трошоци и дека ќе ја скратат туристичката сезона за еден месец. – Новите услови за приложување на негативен резултат од PCR SARS-CoV-2 тест, направен 72 часа пред излез од територијата на Република Северна Македонија, или негативен брз тест за антигени тела направен 48 …

Туристичко угостителска комора: Со тестовите ни се скрати сезоната за еден месец Read More »