• вандализам

На половина од клупите на плоштадот „Македонија“ им фалат даски, никој не ги поправа

Секоја втора клупа на централниот скопски плоштад „Македонија“ е без даските за седење, откако крадци и вандали ги однеле, објави СДК.мк. Клупите се оставени само со железните рамки, а иако некои од даските се извадени уште пред месеци, никој не ги поправа клупите. Од Град Скопје не реагираат и не одговараат дали забележале дека им …

На половина од клупите на плоштадот „Македонија“ им фалат даски, никој не ги поправа Read More »