• училишта

МЗ: Нема потреба за онлајн настава, инциденцата на ширење на вирусот е намалена за 40 отсто

За 40 проценти е намелена инциденцата на ширење на вирусот кај населението на ниво на цела држава со почетокот на училишната година, споредбено со ширење на вирусот во последните две недели во август, покажува последната епидемиолошка анализа на Институтот за јавно здравје, информираат од Министерството за здравство. „Согласно овие податоци и намалената инциденца на ширење …

МЗ: Нема потреба за онлајн настава, инциденцата на ширење на вирусот е намалена за 40 отсто Read More »