• трета лига

ФФМ со најголема набавка досега наменета за клубовите

Фудбалската федерација на Македонија ќе им донира и веќе е започната распределбата на вкупно 15.000 фудбалски топки (со ознака: FIFA QUALITY PRO “IMS – International Match Standard”) на клубовите од сите категории од натпреварувањата во рамки на ФФМ (1 МФЛ, 2 МФЛ, Трети лиги, младински конкуренции и Женска фудбалска лига). Две илјади фудбалски топки ќе …

ФФМ со најголема набавка досега наменета за клубовите Read More »