• тетоважа

Кој има тетоважа, нема да игра за кинеската репрезентација

Кинеското министерството за спорт одлучи да им забрани на фудбалските репрезентативци да се тетовираат и тие во иднина нема да може да играат за националниот тим или за клубовите во најбројната држава во светот. Оваа одлука доаѓа во време кога владата се обидува да ги запре трендовите кои ги смета за вулгарни. Во последните неколку …

Кој има тетоважа, нема да игра за кинеската репрезентација Read More »