Tag : статистика

Вести Македонија Слајдер

Потврдени 88 нови случаи со Ковид-19 во последните 24 часа, починаа три лица

Михаило Донев
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 973 тестирања, а регистрирани се 88 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-30, Куманово-8, Дебар-1,...
Вести Македонија Слајдер

Нови 168 случаи со Ковид-19, три лица починаа во последните 24 часа во земјава

Слободен печат
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1470 тестирања, а регистрирани се 168 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-83, Куманово-8, Дебар-2,...
Вести Македонија Слајдер

Пет смртни случаи, 120 новозаболени од Ковид-19 и 125 оздравени пациенти

Слободен печат
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1367 тестирања, а регистрирани се 120 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-63, Куманово-4, Дебар-6,...
Вести Македонија Слајдер

Пет лица починаа, 78 новозаболени од Ковид-19 и 172 оздравени пациенти

Слободен печат
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 894 тестирања, а регистрирани се 78 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-26, Куманово-4, Дебар-1,...
Вести Регион

Мажите во Албанија живеат пократко и емигрираат повеќе во однос на жените

Слободен печат
Според албанскиот Институт за статистика – ИНСТАТ, во јануари годинава бројот на населението изнесувал 2.845.955 лица, што е намалување за 0,6 отсто или 16.500 лица...
Вести Македонија Слајдер

Во последните 24 часа регистрирани се 165 нови случаи на ковид-19, 7 лица починаа

Слободен печат
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1454 тестирања, а регистрирани се 165 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-71, Куманово-15, Дебар-1,...
Вести Македонија Слајдер

Нови 173 случаи и 15 мртви од Ковид-19 во последните 24 часа во земјава

Михаило Донев
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1653 тестирања, а регистрирани се 173 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-75, Куманово-9, Дебар-6,...
Вести Македонија Слајдер

Нови 120 случаи на коронавирус, четири лица починаа, а 123 се излечени

Слободен печат
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 954 тестирања, а регистрирани се 120 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-64, Куманово-4, Дебар-4,...
Вести Македонија Слајдер

Нови 132 случаи и 12 мртви од Ковид-19 во последните 24 часа во земјава

Слободен печат
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 868 тестирања, а регистрирани се 132 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-57, Куманово-10, Дебар-1,...
Вести Македонија Слајдер

Три лица починаа, нови 163 случаи на Ковид-19 и 40 оздравени пациенти

Слободен печат
Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1074 тестирања, а регистрирани се 163 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-70, Куманово-2, Дебар-6,...