• СП Видео

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Ана Чупевска, професорка: Не е нормално во демократско општество да се краде и за тоа да нема одговорност

Корупцијата и владеењето на правото се веќе референтна точка за анализа на безбедноста. Значи безбедноста на земјите вклучително и нашата зависи од нивото на борбата со корупцијата и криминалот во нив. Секоја коруптивна дејност преставува опасност по безбедноста. Затоа мораме да поработиме за искоренување на овој проблем а за тоа убедена сум дека можат да …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Ана Чупевска, професорка: Не е нормално во демократско општество да се краде и за тоа да нема одговорност Read More »