• синови

ВИДЕО | Лејди Ди денес би го прославила својот 60-ти роденден: Принцовите Хари и Вилијам ќе го откријат споменикот на нивната мајка

Иако се разведе од Чарлс во 1996 година и ги загуби сите титули, Дијана остана „принцезата на народот“. Причината зошто ја сакаа низ целиот свет лежи во нејзината едноставна мудрост од која и денес можеме да научиме нешто. Дијана, принцезата од Велс, но попозната како Лејди Ди, денес би го прославила својот 60-ти роденден. Сопругата …

ВИДЕО | Лејди Ди денес би го прославила својот 60-ти роденден: Принцовите Хари и Вилијам ќе го откријат споменикот на нивната мајка Read More »