• штрајк

Утре очекувајте гужви во Скопје, ССМ ќе блокира во Автокоманда во утринскиот шпиц

Сојузот на синдикати на Македонија, кој стапи во генерален штрајк минатата недела, од утре почнува со порадикални мерки и најави дека ќе го блокриа влезот во Скопје во Автокоманда за време на утринскиот шпиц, од 7 до 10 часот. Од ССМ велат дека блокадите на улиците ќе продолжат и во наредните денови, на различни локации, …

Утре очекувајте гужви во Скопје, ССМ ќе блокира во Автокоманда во утринскиот шпиц Read More »