• сексуален напад

Фудбалерот на Селта Мина осуден на четири години затвор

Фудбалерот на Селта, Санти Мина (26) е осуден на четири години затвор за сексуален напад на девојка во 2017 година! Мина тогаш беше играч на Валенсија за кого одигра преку 100 натпревари, а покрај затворската казна ќе треба да плати отштета од 50.000 евра, според „Гаѕета“ и нема да смее да ѝ пријде на девојката …

Фудбалерот на Селта Мина осуден на четири години затвор Read More »